Reguliere RijlesPraktijk Rijles

Bij een reguliere rijles kiezen de meeste leerlingen ervoor om 1 of 2 keer per week rijles te nemen, bijvoorbeeld 1 of 2 uur achter elkaar.

Spoed CursusĀ 

Als u voor een spoedcursus kiest, maken wij eerst een afspraak voor een in- test. Tijdens deze in-test, die ongeveer 1 uur duurt, wordt de snelheid waarmee u leert auto rijden ingeschat. Ook wordt tijdens een persoonlijk gesprek gevraagd wat u wensen zijn m.b.t. u lestijden en de lengte van de rijlessen. Na de in-test weet u ongeveer hoeveel u de rijopleiding gaat kosten. De in-test is uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt na de in-test bijvoorbeeld ook besluiten om een reguliere opleiding te volgen in plaats van een spoedopleiding.

Rijopleiding in Stappen (RIS)

Met de RIS methode leert u stap-voor-stap autorijden. Met deze moderne rijles methode bent u beter voorbereid op deelname aan het verkeer.

Hoe het werkt

Tijdens de 1e les wordt u geleerd hoe u moet schakelen, remmen en stoppen. Bij de 2e les wordt de autobediening verbeterd door het leren van de bijzondere verrichtingen (hellingproef enz.) In de 3e les wordt het inzicht beoefend, dus hoe moet u kijken en waar moeten de voeten zijn bij het naderen van een kruispunt. In de 4e les gaan we ons meer toeleggen op de grote weg.